Laat vandaag uw zand bezorgen

Bent u op zoek naar ophoogzand, tuinaarde of tuingrind? U kunt door ons, Flevo Garden, uw zand laten bezorgen op een locatie naar uw wens. Bij ons bestelt u niet in big bags, maar per kuub, wat wij vervolgens direct op locatie storten. Hoeveel zand u precies nodig heeft kan lastig zijn om te bepalen en daarom kunt u eenvoudig berekenen hoeveel zand u nodig heeft met de calculator die u terugvindt op onze productpagina’s. Zo heeft u altijd precies genoeg zand voor uw doeleinden.

Ophoogzand

Ophoogzand kent u misschien ook wel als straatzand, opvulzand of speelzand. Dit zand is ideaal voor het verhogen van uw grond. Ophoogzand is praktisch wanneer u bijvoorbeeld uw stoep, terras of oprit wilt verhogen. Voor licht gebruik adviseren wij een zandbed van 15 tot 20 centimeter. Voor zwaarder gebruik adviseren we een laagdikte van 20 tot 40 centimeter.

Tuinaarde

Bent u juist op zoek naar grond die erg geschikt is voor uw bloemen en planten? Dan kunt u er beter voor kiezen dit zand te laten bezorgen. Ook tuinaarde leveren we per kuub op uw locatie en is erg geschikt voor het ophogen of aanvullen van uw plantsoenen, tuin, borders of gazon.

Tuingrind

Daarnaast behoort ook tuingrind tot ons assortiment. Tuingrind, misschien kent u het ook wel als siergrind, kan worden gebruikt als decoratie voor uw tuin, maar kan ook worden ingezet voor de afwerking van uw terras of voor een oprit. Doordat tuingrind een open structuur heeft is het erg water doorlatend.

Waar u het zand kunt laten bezorgen

Wij zijn werkzaam in Almere en omgeving. Zo leveren wij ook in Lelystad, Zeewolde, Naarden, Bussum, Laren, Huizen, Eemnes en Blaricum. De bezorgkosten in Almere bedragen 35 euro. Voor de overige steden is dat 50 euro. Nadat wij het zand bij u bezorgt hebben kunt u er direct mee aan de slag.

BESTEL DIRECT UW ZAND